Технологичен Център София

Дунавски сал на специализираното изложение „Уикенд туризъм” в Русе

01.05.2014

"Дунавски сал" в Оряхово

Атракцията „Дунавски сал“ в Оряхово

Между 15 и 17 май ще се проведе десетото по ред изложение „Уикенд туризъм”, организирано от община Русе със съдействието на Министерство на икономиката и енергетиката.

Организаторите съобщиха, че тази година интересът към участие е изключително голям и презентационните щандове в Доходното здание са били заети за отрицателно време. Сред участниците със собствен щанд ще бъдат екипът на „Дунавски сал”, както и инициираното от Технологичен център София Сдружение за развитие на туризма в региона на Тутракан, което и тази година е партньор на инициативата.

Гости на Сала в Ряхово

Гости на Сала в Ряхово

Гостите на изложението ще могат да се информират за актуализирания график на пътуване на сала, всички участващи населени места и организации както и да си резервират билет с отстъпка за избрана от тях отсечка. Директно на място ще могат да се записват и доброволци за участие в проекта, които ще получат подробна информация за възможностите и условията директно на щанда.

Основни акценти в тазгодишното издание на „Уикенд туризъм” са културен, алтернативен, религиозен и селски туризъм, спектакли и представления, фестивали и фолклорни събори както и екотуризъм и биоразнообразие. Програмата на събитието включва и Седми фестивал на туристическите забавления и анимации – единствения в България, който представя пъстра палитра от програми и развлечения за туристи.

Официалното откриване е на 15 май от 14:00 часа пред Доходно здание, гр. Русе.
Заповядайте!


logo
© 2011-2012 Технологичен Център София |