Технологичен Център София

Технологичен център София предлага работни места под наем на час за coworker(freelancer). Ние работим с български и чужди фирми по най-разнообразни проекти. Вие получавате възможност при желание да се включвате в съвместни проекти на ТЦС и неговите партньори. Същевременно при нас ще намерите офис атмосфера и ще се запознаете с ваши колеги, с които можете да инициирате общи проекти. Ние ще Ви съдействаме със старши експерти и нашата богата мрежа от контакти.

Тук можете да работите на спокойствие по собствени идеи, да положите началото на вашата фирма, да почерпите идеи и опит, да използвате наличната инфраструктура, да поканите Ваши бизнес партньори на среща в заседателна зала, да получавате актуална информация за текущи проекти и запитвания.

Информация за coworker-и

В момента няма актуална информация.

Технологичен център София ви предлага 30 самостоятелни coworking места на цени както следва:

Продължителност Цена
1/2 ден 4,00 лв.
1 ден 6,50 лв.
1 седмица 35,00 лв.
1 месец 125,00 лв.

* Цените са без ДДС

Работните места представляват бюро със стол и собствено шкафче. Разполагате с безжичен интернет. Отопление и охлаждане с централно парно и климатик. При желание имате възможност да ползвате стационарен телефон – месечна такса 8,00 лв. без ДДС. Ксерокс, скенер и принтер са на разположение срещу заплащане на използваните листи – 0,05 лв./лист. Наемането на компютри става по споразумение. Можете свободно да използате кухненския кът, а в партера на сградата Ви очакват бистро и кафеавтомат.

Имате възможност да посрещате Ваши клиенти и партньори по всяко време в coworking room безплатно. Изпозлването на конферентната зала се заплаща допълнително на цена от 10 лв. за 1 час, 30 лв. за 4 часа и 50 лв. за 1 ден, без ДДС.

схема на coworking зона

Схема на coworking зона в Технологичен център София

coworking зона
coworking зона
coworking зона

logo
© 2011-2012 Технологичен Център София |